Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Bár Caleb Hayes még mindig csak 8 éves, máris sokak figyelmét felkeltette többek közt Ellen DeGeneres show-ban bemutatott produkciójával, ahol egy Slipknot dalt dobolt el, ami után a banda dobosa, Jay Weinberg is elismerően nyilatkozott róla. Caleb nemrég egy újabb kedvencével, Will Hunt-tal találkozhatott és el is játszhatott egy dalt az Evanescence-szel a Glasgow-i koncertjüket megelőző beállás során.
 

Hunt egy Instagram-posztban mesélt követőinek a különleges napról: "fantasztikus élmény volt találkozni ezzel a csodálatos fiatalemberrel (még csak most lett 8 éves!) és a családjával. Caleb a szüleivel és a nővérével, Isabella-val jött el a Glasgow-i koncertünkre és előtte a beállást is megnézték. Láttam a neten egy videót arról, ahogy Caleb a mi egyik dalunkat, a Take Cover-t játszotta és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve elnyomni velünk. Egyáltalán nem ijedt meg és nem is izgult. Fülig érő szájjal felelte, hogy igen! Nagyon odatette az egészet és végig mosolygott, ami hamar átragadt mindenki másra is. Ez az öröm és boldogság emlékeztetett arra, hogy én miért is kezdtem dobolni annak idején. Köszönjük, Caleb! Így tovább, és remélem, hamarosan újra találkozunk!"