Pályaválasztás előtt állsz? Továbbtanulsz? Ne szalaszd el!

Idén 22. alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást 2022. január 13–15. között. A tavalyi online jelenlétes rendezvény után ismét a Hungexpo adhat otthont az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításnak az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és a Digitális Jólét Nonprofit Kft szervezésében.

„A kormány egy magasabb minőséget nyújtó, teljesítményelvű felsőoktatási rendszer létrehozásával tesz azért, hogy a magyar fiatalok a jövő nyertesei legyenek. Az Educatio szakkiállításon az állami, egyházi és alapítványi intézmények teljes kínálata megismerhető. A diplomaszerzésre készülők így könnyen kiválaszthatják az igényeiknek, terveiknek leginkább megfelelő képzéseket. A továbbtanulást tervezőknek még egy hónapjuk van gondolkodni, hiszen a felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési határideje február 15.” – fejtette ki Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

A kiállítás ingyenes

A látogatók térítés mentesen vehetnek részt a rendezvényen és érdeklődhetnek az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól is az egyetemek, főiskolák és szakképző iskolák képzéseiről, az idegennyelv-tanulási és ösztöndíj-lehetőségekről.

Online is várják az érdeklődőket

A tavalyi év sikere után az esemény idén is látogatható online formában is. A szervezők virtuális standoknál várják az érdeklődőket. A részvétel regisztrációhoz kötött, a részletes program és a regisztrációs ív a rendezvény honlapján érhető el.

Kép: educatioexpo.hu