Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A napokban a Queen is fellépett II. Erzsébet platinajubileumi rendezvénysorozatán, amelyet annak tiszteletére rendeztek meg, hogy a királynő 70 évvel ezelőtt lépett trónra.

A zenekar két oszlopos tagja, Brian May és Roger Taylor a különleges produkció előtt a BBC Radio-nak adott interjút, amelyben azt is elárulták, hogy előkerült egy Freddie Mercury-val készült eddig kiadatlan dal, amit hamarosan be is mutatnak.
 
Roger Taylor: "rábukkantunk egy Freddie-vel készült kis gyöngyszemre, amiről már teljesen meg is feledkeztünk. Igazán csodálatos felfedezés ez. Még a The Miracle lemez munkálatai idején készült a dal és valószínűleg szeptember körül tesszük majd közzé."
 
Brian May: "a dal címe Face It Alone, és igazából már kerülgettük egy ideje, de sokáig úgy tűnt, hogy nem lehet megmenteni, aztán a fantasztikus hangmérnökeink végül mégis azt mondták, hogy tudnak vele kezdeni valamit. Sok kis darabkát kellett összeilleszteniük, de a végeredmény egy nagyon szép és szívhez szóló dal lett."