Az idén az év eleje nehezebb volt, mint eddig, így fokozódhattak azok a kellemetlen tünetek, amelyek renderesen megkeseríthetik mindennapjainkat. A környezet, amiben élünk, felerősíti az amúgy is nagyon gyakori, mindennapos panaszokat, mint az alvászavar, szorongás, figyelemzavar, stressz. A gyermekek teljesítményét pedig az otthon töltött online oktatás is kedvezőtlenül befolyásolta, sőt a szorongás, viselkedészavarok is fokozódtak. A rendszertelenség pedig a család legtöbb tagjánál alvás- és figyelemzavarokat idézett elő.

Sokan úgy vélik, hogy ezekkel a tünetekkel meg kell tanulni együtt élni, de talán többen vannak, akik mégsem akarnak belenyugodni, hogy ne legyen teljes a szellemi teljesítőképességük, hogy ne éljenek teljes életet.

Amikor mentális kihívásokról beszélünk, akkor sokakban előtör a szégyen, ami megbénítja, hogy segítséget keressenek, nem akarják, hogy a környezet megbélyegezze őket. Pedig ezek a tünetek valójában sajnos nagyon is mindennapiak: szorongás, pánik, depresszió, alvászavar, migrén, koncentráció zavar, figyelemzavar, hiperaktivitás, tanulási nehézségek, autisztikus tünetek.

Ezeknek a problémáknak a megoldására szakosodott a MyNeuro Központ, ahol minden esetben az egyénileg testre szabott MyNeuro módszertant alkalmazzák.
Fontos kiemelni, hogy nem felszíni kezelés történik, hanem valódi javulás a kiváltó okok szintjén.
Ezért mondhatjuk, hogy a MyNeuro módszertan a legmodernebb teljesítményfokozó technológia és megoldás a mentális kihívások leküzdésében, valamint az idegrendszeri működés optimális szintre emelésében.

Miből áll a MyNeuro módszertan?

A MyNeuro módszer a neurofeedback tréningen túl az idegrendszeri működést támogató technológiákat is tartalmaz, amelyet minden esetben egyénre szabunk.

Mi a neurofeedback?

Olyan elme tréning tanulási rendszer, amely az idegrendszer “önjavító” mechanizmusát ébreszti, új

idegsejtek közti kapcsolatok létrehozásával. Így az saját maga képes kiküszöbölni a hibákat a tökéletes

működés érdekében. Ráadásul mindezt kényelmesen fotelban ülve, relaxálva és közben jól szórakozva.

Milyen esetben javasolt?

Idegrendszeri zavarokkal és teljesítmény kihívásokkal küzdő gyermek és felnőtt klienseinknek segítünk abban, hogy a mentális képességeik legjavát nyújtsák, ezáltal kiegyensúlyozott életet éljenek.

Pontosan kinél lehet alkalmazni?

Gyermekeknél a figyelemzavar, hiperaktivitás, beszédfejlődési zavarok, autisztikus tünetek, viselkedészavarok esetén.

Mi várható a kezelés hatására?

Már nem verekszik az iskolában, dührohamok megszűnése, matekdogát már nem számolja el, megindul a beszéd, „megül” az iskolában órákon

Felnőtteknél az alvászavar, migrén, szorongás, pánik, depresszió, demencia, memóriazavar, stroke utáni felépülés esetén nyújtunk hatékony megoldást.

Mi várható a kezelés hatására?

Megszűnik az alvászavar, alábbhagy a migrén, növekszik a stressztűrő képesség, javul a memória és a koncentráció.

A harmadik sikerterület a tevékenységhez kötött általános teljesítményfokozás: vezetők, managerek, diákok, sportolók, kreatív munkavégzők, zenészek, művészek, előadók.

Mit várhatunk a tréningtől?

  • Tanuláskor nagy anyagok elsajátítása, pl. sikeres római jog vizsga elsőre, sikeres nyelvvizsga,
  • Előadók esetén sziporkázó előadói készség,
  • Kiváló munkahelyi teljesítmény, sikeresebb előmenetel
  • Energiával teli, gördülékeny hétköznapok, könnyedség az élet minden területén: javul a munkateljesítmény, harmonizálódik a családi élet.

A MyNeuro Központban azt vallják, hogy teljes életet mentális teljességgel lehet élni. Mindenkit megillet a mentális képességeinek a teljességével való élet, és ebben segítik a klienseket!

Jelentkezés online: www.myneuro.hu/idopontfoglalas

MyNeuro Győri Neurofeedback Központ

Győr, Fehérvári út 107.

+36708843894

www.myneuro.hu

(X)