Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Jon Bon Jovi már évtizedek óta a legnépszerűbb és legsikeresebb rocksztárok közé tartozik, de korábban ő is csak egy átlagos fiatal volt, aki még a 80-as évek elején szeretett volna eljutni a barátnőjével Bruce Springsteen koncertjére, ehelyett azonban kis híján börtönbe került.
 

 
"Nem volt pénzem, de nagyon szerettük volna megnézni Bruce Springsteen-t a Madison Square Garden-ben, és sikerült is szereznünk két jegyet, amit a koncert előtt kellett volna kifizetnünk. Az akkori barátnőm apja nyomdász volt, aki nem hivatalos plakátokat is készített, és eszünkbe jutott, hogy akár el is adhatnánk ezeket. Végül pont egy zsaru jött oda hozzám, és azt mondta, hogy ad két dollárt egy plakátért, aztán persze, ahogy beleegyeztem, közölte, hogy letartóztat. Be is kellett szállnunk a rendőrautóba és bevittek minket az őrsre, de végül szerencsére hamar elengedtek minket, mert látták, hogy nem igazi bűnözők vagyunk, csak két csóró kölyök, aki be akar jutni egy koncertre. A plakátokat persze elkobozták és 50 dolláros bírságot kellett fizetnünk, amiből lett is egy kis balhé, de legalább ott lehettünk a koncerten."