Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Richie Sambora az Absolute Radio-nak adott interjújában elárulta, hogy már folynak az egyeztetések arról, hogy tíz év után visszatérjen a Bon Jovi-ba és szívesen írna új dalokat is a zenekarnak.
 

 
"Beszélünk róla, és szerintem semmi sem szól ellene. Jon-nak volt egy kis gondja a hangjával, ezért tartanak most szünetet. Nem tudom, mikor jön rendbe és mikor kerül majd sor a visszatérésemre, de egyszerűen muszáj megtennünk a rajongókért. Kötelességemnek érzem."
 
A gitáros arra is válaszolt, hogy szerinte Jon hagyná-e, hogy új dalokat írjon a bandának: "őrült, ha nem egyezik bele, főleg most, amikor egyébként is lendületben vagyok. Sokan azt hiszik, hogy csak gitártémákat írtam, de a dalszerzés komplex folyamat és az egész koncepciót át kell látni hozzá. Az ihlet persze bárhonnan jöhet, akár személyes élményekből is. Különösen igaz volt ez a Bon Jovi-ban eltöltött éveimre, ami egy meglehetősen sokszínű és izgalmas időszak volt."
Sambora azt is elmondta, hogy hamarosan egy szólóalbummal jelentkezik, amelynek producere Bob Rock volt, aki több Bon Jovi lemezen is dolgozott: "március végén vagy április elején jön ki az új albumom, ami egy igazi rocklemez lesz, tele jó kis dalokkal. Alig várom, hogy élőben is bemutathassam majd ezeket."
 
Richie nemrég a brit Álarcos énekes 4. évadjában tűnt fel, ahol egészen az elődöntőig jutott.