Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Húsz éves a "Muzsikál az erdő" programsorozat. Fő célja a két évtized alatt is töretlenül:  az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.

Négy térségben is vendégeskedik a "dallamvonat"

Az év első eseménye új helyszínként „Muzsikál az erdő” a Szatmár-Nyírségi homokháton április 21-23-án a Baktalórántháza melletti erdőben és Partiumban, Nagykárolyban, valamint Mezőfényen várja az érdeklődőket.  

S hogy miben van része a látogatónak? Izgalmas és valóban különleges élményben.  Aki ellátogat a rendezvényre, az megcsodálhatja a kocsányos tölgy, a vénic szil és a madárcseresznye famatuzsálemek védelmében illatozó tavaszi madárcsicsergős virágszőnyeget. Teheti mindezt a klasszikus és népzenei koncerteken, a szakvezetéses erdei sétákon.

Érdemes ellátogatnod a programsorozat weboldalára, ahol a programok részleteit megtalálod, mert hidd el, egy nagyon különleges élménnyel gazdagodhatsz, ha elhagyod a négy fal biztonságát!