Drágulhat a kenyér, mert többe kerül a liszt, és más alapanyagok ára is emelkedett. A különbözet azonban nem lesz jelentős, a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetsége szerint a vásárlóknak körülbelül tíz százalékkal kell többet fizetni a pékáruért. Van, ahol az áremelésre azért is szükség van, mert a szakképzett munkaerőt jobban meg kell fizetni.
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Végre van remény: áttörés a rezisztens hipertónia ellen
Klinikai vizsgálatok: akár 10 Hgmm-rel alacsonyabb vérnyomás Világszerte több mint 1,3 milliárd ember él magas vérnyomással, közülük pedig több százmillióan olyan állapotban, amit a jelenlegi...