Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az alaszkai mozizókat is meglepte a szokatlan vendég. Persze jó, ha van az embernek lélekjelenléte és mindezt megörökíti. Mint ahogy a videóban szereplő hölgy is. Örök emlék lesz számára. Az tuti!

Fogyott a pattogatott kukorica

Az állatot talán annak illata csábított be a moziba – találgat az Alaska News.

„Április 22-én este 9 óra körül az alaszkai moziban dolgozók legnagyobb meglepetésére egy fiatal jávorszarvas tért be az épületbe. A biztonsági kamera felvételén jól látható, ahogy a jávorszarvas odalép a büfépulthoz, majd elkezd majszolni a pulton hagyott pattogatott kukoricából.”

A mozi üzemeltetője Ricky Black szintén törte a fejét, arra gondol a szarvas akkor térhetett be a moziba, amikor szellőztetés közben pár percig nyitva maradt az ajtó. Black és a pénztárban dolgozó unokahúga is úgy véli: csak nemrég költöztek vissza Alaszkába, és szerencsésnek érzik magukat, amiért máris egy ilyen nem mindennapi élményben volt részük.

A mozi vezetője hozzátette: "Örülök, hogy a fiatal szarvas anyja nem bukkant fel, mert akkor sokkal idegesebb lettem volna."

 

(fotó: illusztráció)