Kezdőlap LIFE MAGAZIN

Fekete Dávidnak mostanában sok gondja van!

Napok óta kórházban van Fekete Dávid egyik kisfia, Ádin. A január elején született ikrek idősebbike vírusos megbetegedés miatt került be, de úgy tűnik, a nehezén túl van, és elhagyhatja az intenzív osztályt.

Ám nemrég a fiatal házaspárnak egy újabb problémával kellett szembesülnie. Mivel a piciket édesanyjuk, Regi pár hete nem tudja szoptatni, az énekes megpróbált anyatejet szerezni, hogy erősítsék az immunrendszerüket, mert sajnos a közelben nincs ilyen, csak Budapesten.

Nagyon jó lenne, ha sikerülne elérni, hogy Győrben is lehessen egy ilyen gyűjtőpont, hiszen nemcsak nekünk lenne anyatejre szükségünk. Sajnos, a feleségem három és fél héttel az ikrek születése után már nem tudta szoptatni őket, mert elfogyott a teje – árulta el a fiatalember, aki igyekezett mindenben segíteni a kedvesének, de családfenntartóként a munkája sokszor elszólította otthonról.

– Ádin és Máté nagyon falánkak voltak a születésük után, szinte folyamatosan hol az egyiket, hol a másikat kellett etetnie. Regina alig aludt, volt, amikor csak félórányit tudott. Eközben Leilát is el kellett látnia, sokat idegeskedett szegény, elapadt a teje, tápszerhez kellett folyamodnunk. Persze, szeretnénk, ha legalább az etetések felénél tudnánk anyatejet adni nekik, de azzal kellett szembesülnünk, hogy ez mennyire nem egyszerű. Győrben például nincs ilyen gyűjtőállomás, nekünk Szombathelyre vagy Budapestre kell utazni érte – sóhajtott az egykori megasztáros, aki ha nincs más választása, képes akár naponta több száz kilométert autózni, hogy segítsen a gyerekeinek. Persze, jó lenne helyben megoldani ezt a problémát, hiszen az utazás miatt a családjával kevesebb időt tud tölteni.

Mivel Regina és Dávid éjjel-nappal Ádin mellett van a kórházban, a másik kisfiukra, Mátéra és a kislányra, Leilára a nagyszülők vigyáznak otthon. A szülők azonban rendszeresen hívják videócseten a gyerekeket, hogy ha személyesen nem is tudnak most velük lenni, legalább hallják a hangjukat, tudják, a szüleik mennyire szeretik őket.

Reméljük, hamarosan együtt lehet a család otthon, jó egészségben!

Forrás: nlc.hu