Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Lumena Orvosi és Esztétikai Lézerközpont a térségben egyedülálló orvos-esztétikai centrum, ahol nőgyógyászati, bőrgyógyászati, esztétikai és urológiai problémákra kínálnak fájdalommentes, hatékony lézeres gyógymódot a jelenleg elérhető legmodernebb orvosi berendezésekkel. A Lumena folyamatosan bővülő, magasan képzett szakorvosi csapata a lézeres kezelések mellett számos egyéb szolgáltatással várja a pacienseket.

Fókuszban az intim lézeres kezelések

A Lumena Lézerközpontban lassan öt éve végzik nagy sikerrel az intim lézeres kezeléseket. A szakmai csapatban négy szülész-nőgyógyász és egy urológus szakorvos vesz részt, munkájukat a Klinikán három diplomás szülésznő segíti. 


Milyen esetekben javasolt az intim lézeres kezelés?

Az évek előrehaladtával, illetve a petefészek hormontermelésének megszűnésével a szeméremtájék szöveteinek a változása következik be. A felszínen lévő nyálkahártya vastagsága, váladék termelése jelentősen csökken, ami kellemetlen panaszok kialakulását okozza. Hüvelyszárazság, irritáció, gyakori fertőzések jelentkeznek. Bizonyos daganatos betegségek, elsősorban emlőtumor kezelése során alkalmazott kezelések ezen panaszok kialakulását jelentősen felgyorsíthatják. A nyálkahártya alatt található kötőszöveti kollagén réteg az idő múlásával jelentősen elvékonyodik, megnyúlik, rugalmassága nagyban csökken. A szülés szintén a hüvely falainak megnyúlását eredményezheti, és a kismedencei struktúra megváltozása akár vizelettartási panaszok kialakulásához vezethet. A hüvelyfalban lévő kötőszövet gyengülése következtében a hüvely tágassága jelentősen nőhet. Gyakori probléma, hogy a fentiek hatására a szexuális élet minősége romlik, az örömérzet csökken, továbbá a vizelettartási problémák is súlyosbodhatnak. 
Mindezen panaszok megszüntethetőek, vagy jelentősen mérsékelhetőek a forradalmi „MonaLisa Touch” lézeres eljárással. 

A lézeres kezelés során a hüvelyfalra körkörösen lézerfényt juttatnak, melynek hatására a nyálkahártya és a kollagén réteg többszörösére vastagodik, a nyálkahártya nyáktermelése fokozódik, a hüvelyfal tónusa javul, a hüvely tágassága csökken. A kezelés nagy hatékonysággal végezhető hüvelyszárazság megoldására, és a hüvely szűkítésére szülést követően. Alkalmas lehet enyhe fokú vizelettartási zavar megszüntetésére és hüvelyfali süllyedések csökkentésére. A fenti indikációk esetén három kezelés szükséges, havonta végezve. A hatás maximuma az első kezelést követően fél évvel alakul ki. 


A szeméremtesten is végezhető lézeres kezelés. Ez az arcon végezhető ablatív bőrfiatalító lézerkezelés intim megfelelője. A felszín feszesebb, rugalmasabb lesz, a fokozott pigmentáció jelentősen csökken, a bőrfelszín és a hüvelynyílás környéke megfiatalodik. Külső kezelés esetén csupán egy alkalom szükséges.

A Lumena Lézerközpontban az intim lézeres kezelések júniusban és júliusban az alábbi kedvezménnyel vehetők igénybe:

                    30% kedvezmény a 3 alkalmas kezelésekre INTIM BÉRLET vásárlása esetén                                 (420 000 Ft helyett 294 000 Ft):
 szülés utáni regeneráló intim kezelés (a 6 hetes kontrollt követően)
 hüvelyszárazság kezelés
 hüvelyszűkítés
 stressz-inkontinencia kezelés

20% kedvezmény az 1 alkalmas kezelésekre (160 000 Ft helyett 128 000 Ft):
 intim fiatalítás (külső nemi tájék)
 intim pigmentáció csökkentés

A Lumena csapatában négy szülész-nőgyógyász és egy urológus szakorvos várja a Hölgyeket intim lézeres kezelésre vagy konzultációra. 
Cím: Lumena Lézerközpont, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fszt. 11.                           (Dunapart Rezidencia B Épület)
Bejelentkezés: 
Telefon: 06/70-335-8721
E-mail: info@lumenalezer.hu

Online időpont foglalás: Szolgáltatás kategória kiválasztása – Lumena Lézerközpont (salonic.hu)
Bővebben az intim lézeres kezelésekről: Intim lézeres kezelések – Lumena Lézerközpont (lumenalezer.hu)