Júliusban fogy a legtöbb fagyi- évek óta ezt tapasztalják a fagylaltozók. A megszokott ízeket keresik a legtöbben, így a csoki, vanília és puncs még mindig nyerő, egyre többen hajlanak azonban arra is, hogy igazi különlegességeket kóstoljanak. Egyre nagyobb divatja van például a sós fagyiknak, de idén ki lehet próbálni például a parmezános, a törökmézed, vagy éppen a kapros túrós ízeket is.
Kezdőlap LIFE MAGAZIN
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Enyedi Ildikó díjat nyert a valladolidi filmfesztiválon
A Csendes barát a 70. Valladolid Nemzetközi Filmfesztivált is lenyűgözte. Az alkotást a Silver Spike Award-dal (Ezüst Tüske-díjjal) ismerték el. A Csendes barátot korábban a...






