Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ennyi új előadás került a Déryné Programba.

Az új darabok között szerepel Lev Tolsztoj, Arany János, valamint Márai Sándor klasszikusa, Csipkerózsika története, Wass Albert regényei által inspirált színpadi mű, Leonyid Zorin szerelmi himnusza, Földes László Hobo önéletrajzi zenés műve, valamint egy operett és egy flamenco táncelőadás is.

Appelshoffer János és Rémi Tünde alkotópáros betyárvilágot megidéző, Ott se lészen megállásom előadás a táncos produkciók között szerepel. Szintén ezen kategóriában lesz látható Csipkerózsika klasszikus története is, amelyet a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában láthat a közönség. A Győri Balett előadásában Lev Tolsztoj Anna Kareninája került a tizenkettőbe, amelyet Velekei László állított színpadra Marjai Lili Anna főszereplésével.

A Zenthe Ferenc Színház Woody Allen klasszikusát, a Játszd újra, Sam! című előadást, valamint a Csókos asszony című operettet mutatja be a program keretében.

A drámák sorát erősíti a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház A világ és a vége című darabja, amely Wass Albert két kisregénye, a Jönnek! és az Adjátok vissza a hegyeimet! című művek alapján készült.

Földes László Hobo Halj meg és nagy leszel! című előadása is az újonnan választható előadások közé került, a József Attila Színház két Márai Sándor darabja mellett.

 

(Fotó: deryneprogram.hu, Zenthe Ferenc Színház: Csókos asszony)