Karácsonyi dekorációk

Karácsonykor elkezdjük dekorálni a lakást, az irodában az asztalunkat, még a ruhatárunk is észrevétlenül ünneplőbe öltözik. Természetesen már erre is ráépült egy teljes iparág, tehát a karácsonyi „kütyümütyüket” pénztárcánkhoz mérten bárhol beszerezhetjük, és aztán már csak a csillagos ég a határ, hogy ki mennyit szán rá, és hol áll meg a díszítésben!

A férfiak kevésbé igénylik a lakás teljes átalakítását karácsonyivá (tapasztalatom szerintJ) . Ha legalább a díszek árával nem szeretnénk sokkolni családunkat, akkor összegyűjtöttem pár pénztárca kímélő dekorációt, válogassanak belőle kedvükre!

  1. Régi izzókat egy kis csillám segítségével gyönyörű függő karácsonyfa díszekké varázsolhatjuk! Nincs szükség másra, csak régi izzókra, ragasztóra, glitterre-csillámporra és zsinegre, amivel akasztót csinálunk!  karácsonyi izzó
  2. Hólepte vázák: üres borosüvegeket fessük le fehérre, mielőtt megszáradna a festék, szórjunk rá durva szemcsés sót. Íme a végeredmény:váza
  3. Biciklikerék koszorú: kell hozzá egy kiszuperált biciklikerék, körben rákötözünk fenyőágakat, aztán már csak a fantáziánkra van bízva, hogy szalaggal, üveggömbökkel, ledes fényfüzérrel dekoráljuk!
  4. Csillagdíszek szívószálból: egy marék szívószálat összekötünk gyorskötözővel, majd formára vágjuk! Kész is a karácsonyfadísz!
  5. Hópelyhek jégkrémes pálcikából: ha nyárról megmaradtak a jégkrémes pálcikák, vagy fa spatulát is beszerezhetünk, összeragasztjuk, kifestjük, és máris kész a hópehely!

Jó kreatívkodást kívánunk mindenkinek!

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó