Médiaajánlat

Médiaajánlat
Médiaajánlat

OXYGEN GROUP – MÉDIATERVEZÉS ÉS -VÁSÁRLÁS

Egy reklámkampány sikere előzetes tervezés nélkül annyira esetleges, mint egy üzleti terv nélküli vállalkozás jövője. Szakértő kezekben a reklámra fordított pénz nem egy költségelem, hanem megtérülő befektetés.

A reklámkeret legnagyobb részét a hirdetési felületek bérleti díja teszi ki. Csábítóak az esetenként hatalmas kedvezmények, melyekkel egyes médiatulajdonosok a felületeiket értékesítik. Csak azért venni valamit, mert olcsón kínálják, nem jelenti azt, hogy nekünk, a hirdetőnek is megéri az árát. Ugyanakkor vannak olyan akciós ajánlatok is, amelyek ténylegesen kedvező feltételeket jelentenek számunkra. Kellő ismeret hiányában ezt nagyon nehéz megítélni.

Az esetek többségében a legelemibb kérdést sem tesszük fel ilyenkor: a jutányos áron megvásárolt hirdetési felületen elhelyezett reklámunkkal a célközönségünk találkozik-e egyátalán? Olvassák-e azt a lapot, nézik-e azt a televíziós csatornát, hallgatják-e azt a rádiót, böngészik-e azt a weboldalt? Ha ezekre “nem” vagy “nem tudom” a válasz, akkor az adott hirdetési felület nemhogy nem olcsó, hanem akár nagyon is drága lehet!

Mi hiszünk abban, hogy körültekintő és alapos tervezéssel kikerülhető ez a csapda. Tudjuk, hogy milyen kérdésekre kell választ kapnunk akkor, amikor egy adott hirdetési felület vásárlásáról döntünk. Ön mit szeretne jobban: sok pénz elkölteni vagy hatékonyan befektetni? Az Oxygen Media elkötelezett és hozzáértő munkatársai ez utóbbiban tudnak Önnek segíteni.

 

MÉDIATERVEZÉS – HATÉKONYSÁG KEDVEZŐ ÁRON

 

Egy hirdetés nem attól hatékony, hogy megjelenik, hanem attól, hogy hol, hogyan és milyen gyakorisággal jelenik meg. Szakmai tudásunkat és a piacon szerzett tapasztalatainkat felhasználva, kutatási adatokra támaszkodva alakítjuk ki a leghatékonyabb (elérés/kedvező ár) média megjelenési formákat. Semmi sem drágább, mint egy jó hirdetés a nem megfelelő médiumban. Az Oxygen Group Kft. szakemberei a médiapiaci kutatások és a vállalkozás marketingcéljainak figyelembe vételével alakítják ki Ön számára a médiatervet. A reklám hatékonyságát nagyban befolyásolja a hirdetés környezete, az adott médium imidzse is. Mi a mennyiségi értékek mellett előtérbe helyezzük a minőségi alapelveket is.

 

MÉDIAVÁSÁRLÁS – LEGOLCSÓBB HELYETT LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

 

Az Oxygen Media Csoport saját hirdetési felületein kívül a helyi valamint országos médiumokban is megjelenési lehetőséget biztosít, amennyiben az adott marketingcél megvalósítását ez szolgálja a leghatékonyabban. Kiváló személyes kapcsolataink, valamint budapesti székhelyű, multinacionális médiavásárló partnercégünk a garancia arra, hogy kedvező hirdetési árakat és egyéb kondíciókat nyújthassunk megbízóink számára.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Az Oxygen Group örömmel áll az Önök szolgálatára. Az ismertetőben bemutatott tevékenységekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos, konkrét hirdetési vagy egyéb együttműködési lehetőségekről érdeklődjön munkatársainknál.

Holdingvezető