Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A leggyakoribb alvási pózod rengeteget elárul a személyiségedről. Tuti van olyan póz, amiben nagyon szívesen hajtod álomra a fejed, amiben a legjobban kialszod magad. Nem is gondolnád, ez mennyire fontos, és mennyi mindent elárul rólad!

 


 
 1. Hason- esetleg egyik lábad felhúzva
Társaságkedvelő, nyitott, független személyiséged van. Előfordul, hogy rámenősnek tűnsz, de a kritikákat elfogadod. Az extrém vagy ismeretlen helyezetek viszont rosszul kezeled. Jó barátként ismernek, kész vagy meghallgatni másokat, sőt szívesen segítesz is nekik. Szeretsz a társaság középpontja is lenni.
2. Háton
Nagyon csendes, visszahúzódó vagy. Nem szereted a nagy felhajtásokat, de önmagad felé nagy elvárásaid vannak. Fontos számodra a fejlődés, az innováció.
3. Oldalt, magzatpózban
Ha ezt a pózt választod leggyakrabban, akkor erőt sugárzol, de szíved mélyén érzékeny, gyakran félénk ember vagy. Amikor valakivel először találkozol elég szégyenlősen viselkedsz, de hamar feloldódsz és otthonosan érzed magad az új élethelyzetben. 
4. Bal oldaladon
Szereted nőies oldalad megélni, bármilyen nemű is legyél. Elfogadó, befogadó vagy, lágy, gyengéd és odaadó. A hétköznapi életben is szeretsz másokról gondoskodni, figyelmesen viselkedni.
5. Oldaladon párnával a fejeden
Titokzatos vagy és befelé forduló. Viszont kreatív és alkotó. Olyan részed nem mutatod meg a világnak, melyet féltesz, viszont saját magad hasznára tudod fordítani. Nagyon sok lehetőség rejlik abban, amit csinálsz, de zárkózottságod nem mindig van jó hatással rád. Ha megnyílsz, jobban bízol másokban, az nagy fejlődést biztosíthat számodra.
6. Jobb oldaladon
Férfias energiáidat jobban éled. Erős vagy, felelősségteljes, határozott és gyakorlatias. Szeretsz adni másoknak, jól bírod a fizikai terhelést is. Dinamizmusod másoknak is feltűnik.