Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról korábban beszámoltunk, 900 millió forintos beruházás valósult meg nemrég a komáromi papírgyárban. Megkérdeztük az ügyvezetőt, szükség van-e új munkatársakra, illetve jellemző-e a cégüknél a Győr és Komárom közötti ingázás. 

– Munkatársaink túlnyomó része Komáromból és vonzáskörzetéből jár be dolgozni, azonban az utóbbi időszakban megnövekedett az érdeklődés nyitott pozícióink iránt a távolabbi településekről is, melyek közt kiemelném Győrt és környékét – válaszolt a gyorihirek.hu kérdésére Szombath Gábor, a Kompress Nyomdaipari és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. 

Hogy miket gyártanak pontosan a komáromi papírgyárban, korábbi cikkünkből kiderül. Egyebek mellett például hamburgerek tálálasához használt papírtálcát, mellyel Európa több országában is találkozhatunk. 

A most megvalósult 900 millió forintos fejlesztés részeként tálcagyártó-gépsort telepítettek, melyhez a szükséges energia egy részét az üzem tetejére elhelyezett napelemből nyerik. Jelenleg közel 100 munkatársat foglalkoztatnak. 

Szombath Gábor ügyvezető hozzátette, jelen beruházással a fókusz a szakemberek felkutatására, kiválasztására helyeződött.