Nyerj a Győri Hírek Valentin-napi játékával

Valentin-napi játék 2020

Kedves Olvasóink!

A Karácsonyi nagy sikerű játékunk után, úgy gondoltuk, hogy Valentin nap közeledtével a szerelmes pároknak készülünk egy fantasztikus játékkal és értékes nyereményekkel. 

Készítsetek egy közös képet Rólatok 🙂  és 2020.február 03. – február 9. között küldjétek el nekünk, a jatek@oxygenmedia.hu  email címre.  A február 9. vasárnap este 8 óráig beérkezett képeket, másnap hétfőn a Győri Hírek – Oxygen Hírügynökség Facebook oldalán közzétesszük, Nektek pedig nincs is más dolgotok, csakhogy a legtöbb lájkot gyűjtsétek a képetek alá 😉

Február 14-én délben aztán összeszámoljuk a kedveléseket, a legtöbb lájkot kapott képen szereplők egy romantikus hétvégére mehetnek Dunakilitire, a Diamant Hotelben: 3 nap/2 éjszaka, 2 fő részére, deluxe szobában , korlátlan wellness használattal, mely felhasználható 2020. december 20-ig.

A második legtöbb lájkot összegyűjtők egy romantikus vacsorára kapnak meghívást, a Kristály étteremben 20 000 Ft értékben.

A harmadik helyen végzők pedig  páros masszázson kényeztethetik magukat a Royal Thai Massage Szalonban.

Érdemes minél kreatívabb képet küldeni nekünk, hiszen a Valentin napon egy különdíjat is kiosztunk, a Győri Hírek online csapata kiválasztja a legjobban sikerült képet és a rajta szereplő Párnak odaajándékozunk egy páros belépőjegyet, szaunahasználattal a Komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe.

A játékszabályzat itt érhető el.

Olvassatok helyi híreket és nyerjetek a Győri Hírekkel!

Jó játékot és sok lájkot kívánunk!

Győri Hírek Online csapata

szerkesztő, riporter, online felelős szerkesztő