Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Sony Pictures osztott meg egy forgatási képet a magyar Forma-1-es versenypályáról.

Mi is írtunk róla, hogy Orlando Bloom Magyarországon van hetek óta egy filmforgatás miatt. Feltűnt már egy budapesti konditeremben és egy Michelin-csillagos étteremben is párjával, Katy Perry-vel együtt.

A színész a Gran Turismo című filmen dolgozik, amelyet most nálunk forgatnak.
A film Jann Mardenborough autóversenyző történetét mutatja be, aki gamerként kezdte a pályafutását, az online versenyeken aratott sikereinek köszönhetően pedig később igazi autóversenyző lett. Orlando Bloom egy menedzsert fog játszani, de olyan hírességek is szerepelni fognak még benne, mint a Spice Girls-ben híressé vált énekesnő, Geri Halliwell és a Stranger Things seriffjét alakító David Habour.

Talán nem meglepő, hogy ehhez a filmhez egy versenypályán is vesznek fel jeleneteket, a Budapesthez közeli Mogyoródon fekvő Hungaroring pedig tökéletes erre a célra.
A Sony Pictures osztott meg egy forgatási fotót a Twitteren, amelyen ugyan a csapótábla mögött csak homályosan látszanak, de jól felismerhetőek a magyar Forma-1-es versenypálya épületei.
Sőt, négy Nissan GT-R versenyautó is feltűnik a háttérben a célvonalnál.