Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Van az úgy, hogy az ember lánya álmodik egy nagyot, és jókor van jó helyen, támogató közösség veszi körül, és sikerül megvalósítani mindazt, ami addig csak egy merész elgondolás volt.

Kunkli Fruzsinával pont ez történt! Szakmája szerint elektrokozmetikus sminkes, imádja amit csinál, és nem hagyta, hogy kisfia asztmája útját állja a munkabeli fejlődésének. Természetesen első a család, a gyermek, ezért egy szalon bérlésének ötletét hamar elvetette. Ekkor döntött úgy, hogy belevág a mobil kozmetikába!

                                                          

Mára professzionálisan kiépítette a mobil kozmetika vállalkozását. A legfontosabb szempont volt, hogy igényes ès színvonalas legyen a kozmetika, így mobilkènt is. Fruzsina logóval ellátott munkaruhában dolgozik, a kozmetikumokat egységes, stílusos, színben egymáshoz illő tárolókban szállítja és persze rendelkezik saját ággyal is amit szintén gond nélkül hord magával.

A Pretty Expressz szolgáltatásai nagyon sokrétűek, és mivel nincs helyhez kötve, ezért sokkal rugalmasabb a vendégek szempontjából is az időpont egyeztetés, valamint olyan praktikus problémák, mint a parkolójegy, a „hogyan jutok el oda, nincs időm elmenni”, fel sem merülnek!

De nézzük csak, hogy aki kipróbálja a Pretty Expresszt, az milyen kezeléseket tud igénybe venni:
Arckezelèsek ,szemöldök- és szempilla festés-szedés, laminálás, gyanta, svéd masszázs,és ami Fruzsi szíve csücske, a sminkelés.

Javában zajlik az esküvőszezon, így ha a menyasszonynak szüksége lenne menyasszonyi sminkre, vagy a násznépnek alkalmi sminkre, biztos, hogy Fruzsi különleges és egyedi sminket varázsol nekik.

                                                               
Fruzsinának szenvedélye a sminkes szakma, ezért nem mástól tanulta meg a csínját-bínját, mint Thoma Franciska sminkmesterttől. Itt, Győrben elvégzett nála egy smink tanfolyamot, és nagyon sok újat tanult tőle. Igyekszik folyamatosan megújulni és képezni magát. a Pretty Expresszt nem csak Győrben rendelhetik meg, hanem egészen 25km-es körzetéig dolgozik.


 

Most jöjjön a legfontosabb, hogy érheted el a Pretty Expresszt?

0620 522 4345
19940111fru@gmail.com

 Facebook oldal (Pretty Express)

 instagram( prettyexpress2022 )

Tiktok(fruzsiprettyexpress)