Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén is hatalmas bulival ünnepli a születésnapját partnerünk, a Rádió1. A jeles évforduló alkalmából ezúttal is világsztárokat kapnak ajándékba a hallgatók. Itt lesz többek közt a francia dj-óriás: Martin Solveig is.

Persze nemcsak Martin Solveig lesz az egyetlen világsztár május 19-én a Rádió1 Születésnapi Fesztiválján. A Budapest Park színpadán a fellépők között idén is három világsztár található meg: a slágerlisták éléről az angol dj Joel Corry, a Rádió1 kedvenc zenekara a brit Sophie and the Giants és ugye a már emlegetett francia: Martin Solveig.

A teljes Rádió1 stáb ünnepel
A Rádió1 Születésnapi Fesztivált idén is a legforróbb nyárindító bulinak tartják. Nemcsak a világsztárok, hanem a Rádió1 teljes DJ gárdája is fellép majd, akik három színpadon gondoskodnak róla, hogy mindenki jól érezze magát a Budapest Parkban.
A lemezjátszók mögött a DISCO*S HIT csapata, Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai P.G., a WORLD IS MINE Radio Show DJ-i, Metzker Viktória, Jauri, Lotfi Begi, Newik, Yamina, Adam Ajkay, Regán Lili, JOERJUNIOR, Antonyo, Stadiumx, Loving Arms, Purebeat, PULLMAXX, Willcox, Bricklake, CHRSTPHR és Cooky hozzák el a buliba a legmenőbb zenéket.

Bővebb info az éterben és a radio1.hu-n
A Rádió1 születésnapi fesztiváljáról folyamatosan tájékozódhatnak a hallgatók adásban, így az Oxygen Media műsorvezetői a helyi műsorsávokban is csepegtetnek majd egy-két érdekes információt a fellépőkről minden nap 12:00 és 14:00 között. Hársfai Istvánt az FM 103.1 Rádió Győrön; Kis Gábort az FM 91.1 Rádió1 Szekszárdon, az FM 96.3 Rádió1 Miskolcon és FM 93.7 Rádió1 Hevesen; Molek Csongort az FM 107.5 Rádió1 Pakson, az FM 88.8 Rádió1 Kazincbarcikán, az FM 101.7 és 87.9 Rádió1 Gyöngyösön és az FM 106.5 Rádió1 Dunaföldváron, amíg Koródi Petrát az FM 90.6 Rádió1 Veszprémen, az FM 92.6 és 101.3 Rádió1 Balatonon és az FM 99.9 Rádió1 Kaposváron hallhatják.