Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétvégén adták át a Billboard's Latin Woman of Music díjakat az Egyesült Államokban. Shakira vehette át az elismerést, aki beszédében kiemelte: nőnek lenni nehéz, de varázslatos.

Inspiráló beszédet mondott a Billboard's Latin Woman of Music díjátadón Shakira. A kolumbiai származású énekesnő az Én Nője, vagyis a Woman of the Year kategória győzteseként milliókat inspirált beszédjével az Egyesült Államokban és a világban.
A legfontosabb lecke, amit más nőktől és a magam útján megtanultam – mondta beszédében Shakira a május 6-i gálán – hogy a nő addig tud szeretni, amíg darabjaira nem esik, tud brutál őszinte lenni, érzelmekkel teli énekelni, őrülten táncolni bármikor, és átadni magát érzelmeinek könnyes szemmel. Csak a nő képes erre.
Hangos szakítása óta Shakira továbbra is arra koncentrál a legjobban, hogy gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt. Igyekszik saját magát mind testileg és lelkileg is rendben tartani, mert ha egy nő rendben van, akkor a szerettei is rendben vannak, vallja az énekesnő. A jövőben is 100%-ig szeretné megélni azokat a csodákat, amik a női léttel járnak – emelte ki korábban.

forrás: billboard.com
photo: Jason Koerner/TELEMUNDO via Getty Images