Továbbjutott az ETO a Kupában

Kovácsovics László
Forrás: etokc.hu

A Tatával találkozott az ETO-Szese a férfi kézilabda Magyar Kupában. A győriek magabiztos sikerrel jutottak a következő körbe.

A klub honlapjának beszámolója szerint kisebb sérülés Németh Gábor nem állhatott Deáki István vezetőedző rendelkezésére.

Az első percekben inkább a Tata akarata érvényesült, 5-2-re megléptek a vendégek és bár az ETO felzárkózott, újra és újra el tudtak lépni. A félidő végén Paár pillanatai következtek, góllal és gólpasszal is hozzájárult ahhoz, hogy a szünetben 15-14-es hazai előnyt mutasson az eredményjelző.

A szünetben láthatóan sikerült rendet tenni a fejekben, a 35 percre már 5 gól volt a hazai előny, amihez az eredményes támadásokon kívül Nahaj bravúros védései is kellettek. Az utolsó tíz percre 8 gólos előnnyel fordult az ETO, ekkor lehetőséget kaptak a fiatalok is. A vége így is 34-25-ös hazai siker lett, amivel a győriek bejutottak a Magyar Kupa második körébe

AGROFEED ETO-SZESE – Tatai AC 34 – 25  (15-14)

Agrofeed ETO-SZESE: Nahaj, Pulai, Bella , Sokoray 3, Kőhalmi 2, Győri-Dani , Goór 7, Schneider 6, Kovácsovics 2, Vékony 1, Fekete 3, Lakosy 1, Czene 2, Papp 2, Paár 2, Pordán 2,

Vezetőedző: Deáki István.

Folytatás szombaton a Budai Farkasok ellen az NBI/B-ben.

Híradó főszerkesztő, riporter