Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden segítő kézre szükség van, hogy a nyúliaknak sikerüljön a rekord: eddig 410 méteres palacsintaóriás elkészítése volt a cél, ám a komáromiak is rekordot akarnak dönteni. A nyúliak emiatt vérszemet kaptak: az új cél a végtelen, de legalábbis a fél kilométer hosszú palacsintaóriás.

– Azt hiszem, tényleg izgalmas lesz a palacsinta rekordkísérletünk, mert Komárom 450 méterrel készül június 7-én. A kihívást elfogadtuk, az új nyúli cél az 500 méteres palacsintakígyó! – árulta el a Győri Hírek olvasóinak Buzásné Kata, a rekordkísérlet egyik szervezője. 

Ahogy arról korábban írtunk: a nyúliak nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy hatalmas palacsintakígyót akarnak készíteni. Egybefüggő, egymást fedő palacsintákat tekernek fel egy óriási tekerccsé. Eredetileg „csak” 410 métereset szerettek volna, ám a komáromiak felvették a kesztyűt és ők is tekernek. Ők 450 métert tűztek ki, ezt akarják lekörözni a nyúliak. 

Ön is hozzájárulhat a rekord sikeréhez: süssön annyi palacsintát, amennyit bír, és vigye el május 4-én a nyúli focipályára. Még oklevelet is kap, hogy hozzájárult a rekordhoz. Minden egyes palacsinta segít ahhoz, hogy sikerüljön a rekord! 

– Reggel 9-től várjuk a palacsintákat, de természetesen a helyszínen is folyamatosan sütünk – tette hozzá a szervező. 

Hogy milyen ízű lesz a nyúli palacsintakígyó, milyen ételérzékenységgel küzdők ehetnek az egyes részeiből, azt korábbi cikkünkből tudhatja meg. Kattintson a kiemelt szavakra és olvassa el a cikket!

Fotó hátterének forrása: sokszinuvidek.24.hu