Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2008-ban, amikor gondoltunk egy nagyot, és elindult az Oxygen Media, akkor még csak nem is sejtettük, hogy a 15. évfordulónkat is együtt ünnepeljük. Abban persze biztosak voltunk, ha a 10 évesre 10 év 10 millió kampánnyal készültünk, akkor a tizenötödikre is valami nagy durranással készüljünk!

Az Oxygen Media lételeme, hogy mindig inkább adjunk, mintsem kapjunk, és magunkat ünnepeljünk. Így lett ez az október 12-i rendezvényen, illetve rendezvény sorozaton is. Kitaláltuk, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben az embereknek, cégeknek szükségük van egy kis útmutatásra, hogy eligazodjanak a reklámok és promóciók erdejében. Így szinte rögtön jutott eszünkbe, hogy hívjuk meg Geszti Pétert, aki Magyarország leghitelesebb és legnagyobb tudású reklám- és marketing szakértője. Szerencsére el is fogadta a meghívást, és rögtön két előadással is készültünk partnereinknek, egyiket délelőtt 9 órára, a másikat pedig 13 órára tervezve, hogy kiválaszthassák azt az időpontot, ami a legjobban illik a napirendjükbe.

Geszti Péter abszolút beváltotta, amit ígért, ugyanis igazán színvonalas, érdekes és hasznos előadással lehettünk gazdagabbak. Mi, akik kétszer is meghallgattuk, ugyanúgy élveztük mind a két alkalommal, mintha akkor hallanánk először!
Partnereinktől is kaptunk nagyon sok elismerő szót, pozitív visszajelzést. A délelőtt tehát a szakmaiság jegyében telt, és így mi is egy kicsit közelebbről megismerhettük ügyfeleinket, hiszen a mai rohanó világban sokszor csak e-mailben, telefonon tartjuk a kapcsolatot, így végre arcot is társíthattunk a név mellé!

Csináltunk egy kis képes összeállítást arról, hogy mi történt a szülinapi partnertalálkozón:
Az Oxygen Media híradása a szülinapi partnertalálkozóról

Este hatkor pedig meghívtuk azokat a partnereinket, akik a 15 év alatt velünk voltak jóban-rosszban, és egy közös vacsorával, beszélgetéssel, dolgozóink visszaemlékezésével és Geszti Péter egy kicsit másabb előadásával ünnepeltünk. De erről egy másik posztban!