Egy győri lány szerelme- Dallos Bogi az X-Faktornak köszönheti a szerelmet

Dallos Bogi Puskás Peti
Forrás:Instagram

Dallos Bogi és Puskás Peti bár jó ideig titkolták szerelmüket, de amióta kitudódott, egyre-másra lepnek el minket a gerlepár romantikus fotói.

A nagy „lebukás” úgy történt, hogy egy bulvárlap olvasója lesifotókat készített róluk egy étteremben, ahol a szemtanú állítása szerint ölelkeztek, és csókot is váltottak.

Puskás Peti korábban Eke Angéla színésznővel alkotott egy párt. Idén márciusban egy rövid közleményben tudatták, hogy öt év után külön folytatják tovább életüket.

“Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább.

Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról.

Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek” – írták tavasszal.

Amikor indult az X-Faktor, Bogi is szingli volt, sőt, épp arról nyilatkozott a lapoknak, hogy pár hónapja ért véget 3 éves párkapcsolata, akivel barátságban váltak el, de beismerték, elfáradt a kapcsolatuk.

Valószínű tehát, hogy a szerencsés véletlenek, és természetesen a nem elhanyagolható vonzódás hozta össze a fiatalokat.

A közösségi oldalak kommentelőiben, és a tévénézőkben is felmerült, hogy nem lesz-e probléma a tehetségkutató szempontjából, hogy összejöttek. Szóba került, hogy esetleg emiatt részrehajlóvá válhatnak, de Bogi erről úgy nyilatkozott a lapoknak, hogy az semmilyen formában nem befolyásolja a mentori munkájukat, hogy ők egy párt alkotnak, döntéseikben ez nem játszik szereoet.

Bogi és Peti egyébként kínosan ügyelt arra, hogy a show alatt a kamera ne rögzítsen semmi olyat, ami arra utalhatna, hogy együtt vannak. A szünetekben azonban nagyon is keresték egymás társaságát, ölelkeztek, fogták egymás kezét. Csak akkor rebbentek szét, amikor rájöttek, hogy minden fotós őket figyeli.

A pár azóta is a kamerák kereszttüzében éli mindennapjait, Instagramon ontják a szerelmes képeket. Reméljük, hogy ez nem tesz rosszat a kapcsolatuknak, és csak pont annyit engednek a kíváncsiskodó tekinteteknek, amennyi még nem lépi át a magánszféra határait!

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó