Júliusban fogy a legtöbb fagyi- évek óta ezt tapasztalják a fagylaltozók. A megszokott ízeket keresik a legtöbben, így a csoki, vanília és puncs még mindig nyerő, egyre többen hajlanak azonban arra is, hogy igazi különlegességeket kóstoljanak. Egyre nagyobb divatja van például a sós fagyiknak, de idén ki lehet próbálni például a parmezános, a törökmézed, vagy éppen a kapros túrós ízeket is.
Kezdőlap LIFE MAGAZIN
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Míg a tojó fészket rak, a hím csak énekel – ez...
Vezetett túrák során mindent és még annál is többet megtudhatunk a fülemülékről: amilyen jelentéktelen a külseje, annál csodálatosabb a hangja. Áprilisban tér vissza hazánkba a...