Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Közelíti a pesti árakat az e-roller bérlés Győrben, de továbbra is mi fizetjük a legtöbbet érte.

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a budapestinél jelentősen drágább árakon indult el az év elején Győrben az e-roller szolgáltatás. Dr. Dézsi Csaba András polgármester most a közösségi oldalán jelentette be, hogy több, mint 20%-kal csökkenti a szolgáltató az árait. Ez a nagy kedvezmény a mi számításaink szerint az új regisztrálók számára érhető majd el, ők ugyanis 3 ingyenes feloldást kapnak, ha beírják az applikációba, hogy: GYORPROBALDKI

Aki már kipróbálta, ő is jobban jár, neki az utazás hosszától függően 17-19%-os megtakarítása lesz, hiszen a korábbi 350 Ft helyett 300 Ft lesz a feloldási díj és a 100 Ft-os percdíj pedig 80 Ft, egy átlagos úton a 17-19%-os árcsökkenés azért jelentősnek mondható. 

Mindez azt jelenti, hogy a próbakörök után most már csak 10-25%-kal drágább az e-rollerezés Győrben, mint más magyar városokban, hiszen most indult el a Tier szolgáltatása Miskolcon, ahol 250 Ft a feloldási díj és 60 Ft a percdíj. Budapesten továbbra is 250 Ft-os feloldási díj után 65 Ft-os percdíjért vihetjük el az e-rollert, Siófokon viszont a győrivel megegyező feloldási díj mellett 10 Ft-tal olcsóbban, 70 Ft-os percdíjért használhatjuk az eszközt. 

Egy tíz perces út tehát Miskolcon 850, Budapesten 900, Siófokon pedig 1000 Ft-ba kerül, és Győrben sem kell már 1350 Ft-ot fizetni, hanem immár 1100 Ft-ért kibérelhető az eszköz. A 3 kedvezményes próbakör alatt viszont csak 800 Ft ugyanerre az útra, így ezekre az alkalmakra nálunk a legolcsóbb az eszköz – a rendszeres használóknak azonban továbbra is mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk, mint a más városokban élőknek.