Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rumer Willis áprilisban adott életet kislányának, aki egyben Bruce Willis és Demi Moore első unokája is. Rumer apák napja alkalmából posztolt egy képet az Instagram-oldalára, melynek leírásában a párja mellett az édesapjának is köszönetet mondott.

Látni azt, ahogy édesapám a kezében tartotta a lányomat, olyasmi volt, amit életem végéig kincsként fogok őrizni. A kedvessége és szeretete a kislányom irányába tiszta és gyönyörű! Papa, én és Lou szerencsések vagyunk, hogy vagy nekünk. Köszönöm, hogy te vagy a legbohókásabb, legszeretettelibb, legkirályabb apuci, akit csak egy lány kívánhat. A legjobb lányos apuka a világon! – írta bejegyzésében a színésznő.

Amióta Bruce Willis visszavonult, mert először afáziát, majd később demenciát állapítottak meg nála, mindenki azt figyeli, érkezik-e az állapotáról friss hír. A színész felesége, Emma Heming Willis mindent megtesz azért, hogy megfelelően gondozhassa a férjét.