Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Brian May és Roger Taylor a nyár elején beszéltek arról, hogy közzétesznek majd egy dalt, ami még az 1989-es The Miracle lemez idején készült Freddie Mercury-val, most pedig be is mutatták a Face It Alone című számot.
 
Hamarosan további hasonló felvételek is várhatók, ugyanis november 18-án különleges új kiadásban jelenik meg a The Miracle, amelynek extrái között összesen hat eddig ki nem adott dal lesz. Legutóbb a 2014-es Queen Forever albumon volt három ilyen szerzemény, a Let Me In Your Heart Again, a Love Kills és a There Must Be More To Life Than This.
 
A zenekar gitárosa, Brian May így nyilatkozott a Face It Alone-ról: "örülök, hogy a csapatunk megtalálta ezt a dalt. Csodálatos érzés ennyi év után újra együtt hallani négyünket. Bizony, Deacy (John Deacon, a Queen korábbi basszusgitárosa) is játszik benne. Annak idején együtt dolgoztunk ezen a jó kis dalon, amit azonban végül nem fejeztünk be… mostanáig!"