Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kelly Clarkson – igaz nem pranknek szánta, de mégis – megviccelt egy utcazenészt Las Vegas-ban. A híres énekesnő épp egy műsor felvételére tartott, amikor az eset történt.

Az iHeart Radio-be igyekezett interjúra Kelly Clarkson, amikor úgy döntött beiktat egy laza Tina Turner dalt. Nos, azért az eset ettől sokkal összetettebb és meghatóbb. Egy utcai előadóművész kérte fel Kelly-t énekelni, miután Tina Turner egy klasszikus dalát kérte tőle. Kelly ezt írja a TikTokján:

"Úton voltam az iHeart Radio-ba, amikor azt tanácsoltam ennek a hihetetlen nőnek, hogy énekeljen el egy Tina Turner dalt, aztán megkért, hogy énekeljek én, és fogalma se volt ki vagyok. Amikor felismert az megható volt, feldobta a napomat, és kaptam egy nagy ölelést."

Kelly Clarkson egyébként a frissen megjelent tizedik albumát ment promotálni aznap az iHeart Radioba. A Chemistry június 23-án jelent meg az Atlantic Records gondozásában, s öt vadonatúj dalt tartalmaz. A korong július 8-án a Billboard 200 hatodik helyén debütált, ahol összesen három hetet töltött.

billboard.com, foxnews.com, Kelly Clarkson TikTok